Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy haberleri ve güncel Çerkezköy gelişmeleri, Çerkezköy ile ilgili tüm video, Çerkezköy fotoğrafları ve Çerkezköy haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy’e kazandırılacak olan Bağlık Viyadüğü yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kapaklı-Çerkezköy yolunda ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, depremzedeler yararına düzenlenen 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına destek oldu.

Velilerden gelen servis ücretlerine tepki sonrası Tekirdağ Servis Araçları İşletmeleri Odası Başkanı Aşkın Gündoğdu, basın toplantısı düzenledi.

Servis ücretlerinin tam alınmasıyla alakalı Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, açıklama yaptı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayicilerin desteği ile depremin etkilediği 11 ilimizde oluşturulacak yaşam alanları için ilk etapta 200 konteynerlik organizasyon...

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çerkezköy’de elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumhuriyet Mahallesi Tepe İstanbul Bağlantı Yolu Projesi kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Çerkezköy Devlet Hastanesinde sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz üçüncü kez hakim karşısına çıktı.

Çerkezköy Belediyesi Mobil İkram Çeşmesi, Kızılpınar’da çorba ikram etmeye başladı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine “Gün, birlik olma günü...

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’a (TEİAŞ) bağlı elektrik santralinde meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.