2 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan trafik denetimlerde 113 bin lira ceza yazıldı.

2 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da yaşayan bir vatandaşa 268 bin 821 lira su faturası geldi. Bir aylık gelen su faturası karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaş, “Siz beni toprak ağası mı sandınız” dedi.

2 ay önce Gündem Haberleri

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Rafet Öztürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla aşure dağıttı.

2 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Hâkimi, 53 yaşındaki Akın Altınbaş memleketi Tekirdağ’da toprağa verildi.

2 ay önce Eğitim Haberleri

Kapaklı Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü olası afetlere karşı yapılması gereken davranışları bireylere kazandırmak ve farkındalık oluşturmak için temel afet eğitimleri ve uygulamalı çalışmalarına devam ediyor.

2 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Süleymanpaşa’da bir genç kız, erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra 30 adet hap içerek intihar etti.

2 ay önce Spor Haberleri

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor’da üç yıldır forma giyen sol bek oyuncusu Ziya Bozbay yeni sezon öncesi takımdan ayrıldığını kaydetti.

2 ay önce Asayiş Haberleri

Çerkezköy'de bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşadığı kız arkadaşını bıçakladı.

2 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da bir vatandaş oturduğu bölgedeki park ve dere hakkında yetkililere seslendi. 30 yıldır bölgede oturduğunu söyleyen vatandaş, “Dere nedeniyle sivrisinekten ve kurbağa seslerinden uyuyamıyoruz. Ayrıca hemen yanımızda bulunan park her gece eğlence merkezi oluyor” dedi.

2 ay önce Eğitim Haberleri

Kapaklı’da yaşayan ve Çerkezköy’de Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ikincisi olan Çerkezköy Anadolu Lisesi öğrencisi Hasan Hüseyin Demirel sınav sürecine dair açıklamalarda bulundu. Demirel yaptığı açıklamada, “Sınavda almak istediğim sonucu 200-300 kişi fark ile kaçırdım. AYT matematikte bir soruyu yanlış hatırlıyormuşum. Kafamda ona göre bir sıralama oluşturmuştum. Bir soruyu yanlış yapmam ile sıralamam bu kadar fark etti” ifadelerini kullandı.