1 ay önce Gündem Haberleri

Okul sezonu öncesi 10 ilde eş zamanlı olarak başlatılan denetimlerin Tekirdağ ayağında özellikle kırtasiyeler başta olmak üzere ürün güvenliği ve fahiş fiyat denetimleri gerçekleştirildi.

1 ay önce 3. Sayfa Haberleri

Çorlu’da henüz bilinmeyen bir sebeple oturduğu dairenin balkonundan beton zemine düşen 88 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da iki aracın çarpışması sonucu maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Şehir Stadı’nın kötü zemini nedeniyle “Bu sahada spor mu yapılır” diyerek sitem eden vatandaşlar, yetkililerden çözüm istedi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne ait (TESKİ) kanal açma aracının altında ezilen 15 yaşındaki yabancı uyruklu bisikletli çocuğun ayağı koptu.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da 3 aracın çarpıştığı kazada yaralanan sürücü sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Gündem Haberleri

Tekirdağ gündemiyle ilgili sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla gündem oluşturan Avukat Burak Bekiroğlu, bu kez ‘GDO skandalını’ gündeme taşıdı. Tekirdağ’a getirilen GDO’lu mısır olayı ile ilgili “Tekirdağ’da bir şeyler oluyor ama ne?” başlığıyla paylaşımda bulunan Avukat Burak Bekiroğlu, “Kendi menfaatleri için bu milletin evlatlarını zehirlemeyi göze alan zihniyeti durdurmak hepimizin vazifesidir” dedi.

1 ay önce Siyaset Haberleri

Tekirdağ’daki sağlık sorunları ile ilgili açıklamada yapan CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, “Hizmette değil çöküşte uçtunuz” dedi.

1 ay önce Saray Haberleri

Kurtdere Mahalle Muhtarlığı ve Saray Belediyesi işbirliğinde düzenlenen 1. Kurtdere Karpuz Şenliği, 11 Ağustos Pazar günü Kurtdere’de gerçekleştirildi.

1 ay önce Asayiş Haberleri

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bir adet silah ele geçirildi.