2 hafta önce 3. Sayfa Haberleri

Süleymanpaşa’da yaşadığı evinde ölü olarak bulunan 25 yaşındaki genç, son yolculuğuna uğurlandı.

2 hafta önce Asayiş Haberleri

Çorlu’da ticari taksi ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 72 yaşındaki motosiklet sürücüsü yaralandı.

2 hafta önce Tekirdağ Haberleri

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.

2 hafta önce Kapaklı Haberleri

“Tekirdağ İçin Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” kapsamında Kapaklı’ya gelen AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Av. Nurettin Alan, vatandaşlarla bir araya geldi.

2 hafta önce Asayiş Haberleri

Süleymanpaşa’da bir kişi, otel odasında tabancayla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahsın tedavisi devam ediyor.

2 hafta önce Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy’de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan toplu taşıma hizmeti kapsamında, TEKULAŞ’a bağlı 33 ve 33/A numaralı hatlar 9 Eylül itibariyle vatandaşların hizmetine giriyor.

2 hafta önce Asayiş Haberleri

Kapaklı’da otomobil ile çarpışan bisikletli çocuk yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan çocuk, tedavi altına alındı.

2 hafta önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi 2024 yılı Eylül ayı toplantısı ikinci oturumunda Sağlık İşleri Müdürlüğü yerine Veteriner İşleri Müdürlüğü kurulması kararı oy birliği ile kabul edildi.

2 hafta önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüşerek Kapaklı’ya adliye binası yapılması sözü aldı.

2 hafta önce Kapaklı Haberleri

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi ve Kapaklı Belediye Meclis Başkan Vekili Metin Kanat, Kapaklı’da yapılması planlanan millet bahçesi ile ilgili müjdesi olduğunu belirterek, “Yakın yapımına başlıyoruz” dedi.