1 hafta önce Asayiş Haberleri

Muratlı’da bir tekstil fabrikasında çalışan işçinin kolu makineye sıkıştı. Kolu kopan işçi hastaneye kaldırıldı.

1 hafta önce Kapaklı Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile görüşme gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Bütün, görüşmede detayları hakkında Kapaklı Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

1 hafta önce Gündem Haberleri

Son günlerde havaların yağışlı olmasıyla beraber artan mantar popülasyonu nedeniyle hem yemek hem de satmak amaçlı mantar toplamak isteyen vatandaşlar ormanlara akın etti.

1 hafta önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da girişimci Yasemin ve Murat Gündüz çifti tarafından faaliyete geçirilen Gentleman Giyim Mağazası düzenlenen törenle açıldı.

1 hafta önce Gündem Haberleri

Tekirdağ'da düzenlenen Ertuğrul Fırkateyni anma töreni sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmayan Tekirdağ Müftü Yardımcısı Abdurrahim Dursun’a CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar tepki gösterdi. Yükselen tepki nedeniyle durumu düzeltmeye çalışan Dursun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için de dua etti.

1 hafta önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da Prestij Caddesi olarak belirtilen Canbazlar Caddesi’nin yanında bulunan Hürriyet Caddesi’nde çöplerin toplanmaması esnaf ve vatandaşları sitem ettirdi.

1 hafta önce Kapaklı Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete geçirilen Gezici Kent Lokantası bu hafta Kapaklı’da vatandaşlara sıcak yemek dağıtacak.

1 hafta önce Spor Haberleri

Türkiye Basketbol Ligi 1.haftasında Trabzonspor Basketbol Takımı ile karşılaşan Kapaklıspor Basketbol Takımı karşılaşmadan 77-66 galip ayrıldı.

1 hafta önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediyesi tarafından Bülent Ecevit Parkı’nda Mevlid Kandili özel programı düzenlendi.

1 hafta önce Tekirdağ Haberleri

Trakya Rumeli Balkan Dernekleri tarafından 1. Trakya Kültür ve Sanat Etkinliği düzenlendi.