Kapaklı Gazetesi - İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Kapaklı Belediyesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası arasında Kapaklı’ya 16 derslikli ilkokul yapılmasına yönelik imzalanan protokolle ilgili açıklama yaptı. Çetin, "Bu okulun Kapaklı'ya yapılması konusunda Çerkezköy TSO Başkanı ve yönetimine ve bu okulun Kapaklı'ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

"KAPAKLI'YA YAPILMASINI TALEP ETMİŞTİK"

Bakan Uraloğlu: Genç nesil yaptığımız hizmetleri devletin görevi olarak görüyor Bakan Uraloğlu: Genç nesil yaptığımız hizmetleri devletin görevi olarak görüyor

Daha önce Çerkezköy TSO’nun okulun Çerkezköy’e yapılacağını açıkladığını hatırlatan Başkan Çetin, “Geçtiğimiz aylarda Çerkezköy TSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile Çerkezköy’e okul yapılacağını açıklamıştı. Bizler ilçe teşkilatımız olarak odanın daha önce Kapaklı’ya vermiş olduğu sözleri hatırlatarak yatırımın ilçemize yapılmasını talep etmiştik.” dedi.

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM"

Yaşanan süreçle ilgili bilgiler veren Yusuf Çetin, “TOBB'un eğitime katkı amaçlı yapmış olduğu destekler konusunda Çerkezköy TSO ve Tekirdağ Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kapaklı Belediyesi arasında protokolün imzalandığı bilgisini basın yoluyla öğrenmiş bulunmaktayız.

Şubat 2022’de yapmış olduğumuz çağrı üzerine bir araya gelen Kapaklı Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti ilçe başkanları/temsilcilerinin TOBB'un ticaret odaları üzerinden eğitime katkı amaçlı okul yaptırma projesi kapsamında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Çerkezköy’e yapılması planlanan okulun Kapaklı'ya yapılması konusunda bizlere destek veren ve oluşturulan kamuoyu çerçevesinde duyarlılık gösteren herkese bir kez daha teşekkür ederim. Ayrıca bu okulun Kapaklı'ya yapılması konusunda Çerkezköy TSO Başkanı ve yönetimine ve bu okulun Kapaklı'ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.