Kapaklı Gazetesi -   Kapaklı Sitespor, Tekirdağ Süper Amatör Ligi ikinci hafta maçında deplasmanda Kumbağspor ile karşılaştı. Oldukça etkili bir oyun sergileyen Kapaklı Sitespor, Abdullah (2), Gurur ve Doğancan ile bulduğu gollerle sahadan 4-0 galip ayrıldı.

İLK YARIYI 2-0 ÖNDE KAPATTI

Kapaklıspor, tüm periyotlarda üstünlüğünü korudu Kapaklıspor, tüm periyotlarda üstünlüğünü korudu

Geçen hafta Sarayspor'a kendi evinde son dakikalarda yediği gol ile 3-2 mağlup olan Kapaklı Sitespor, deplasmanda karşılaştığı Kumbağspor karşısında baştan sona üstün oynadığı maçta 4-0 gibi farklı bir skorla  gelip geldi. Bu sonuçla Sitespor ligde ilk 3 puanını almış oldu.

Tekirdağ 14 Kasım Stadı2nda oynanan karşılaşmaya oldukça istekli ve hızlı başlayan Kapaklı Sitespor, 16. dakikada kazandığı penaltıyı Abdullah ile gole çevirdi. Sitespor, 32. dakikada Gurur'un attığı gol ile farkı ikiye çıkardı. Maçın ilerleyen dakikalarında gol sesi çıkmadı ve Sitespor soyunma odasına 2-0 önde girmeyi başardı.

İKİNCİ YARIYADA ETKİLİ BAŞLADI

Karşılaşmanın 2 devresine yine istekli başlayan Sitespor 65. dakikada Doğancan ve 75. Dakikada Abdullah’ın golleri ile skoru 4-0 yaptı. Son bölümlerde gelişen ataklar sonuçsuz kalırken, maç 4-0 Kapaklı Sitespor üstünlüğü ile sona erdi.

Kapaklı Sitespor ligin üçüncü haftasında kendi evinde Kazanderespor ile karşı karşıya gelecek.