1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi 2024 yılı 1. Olağanüstü Toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere araç ve iş makinesi alımı konusuyla ilgili komisyonun oy çokluğuyla aldığı karar mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi’nde tadilat gerçekleştiren görevli kantinci üzerine çıktığı yemek masasından düşerek yaralandı.

1 ay önce Siyaset Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi, 2024 yılı 1. olağanüstü toplantısında Kapaklı Belediyesi’nin imar vermediğini söyleyen CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Salih Cepe, “Kapaklı Belediyesi’nde 1.5 aydır imar verilmemesinin sebebini merak ediyoruz” dedi.

1 ay önce Gündem Haberleri

Kapaklı Belediye Meclisi, 2024 yılı 1. olağanüstü toplantısında Kapaklı’nın su sorunu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İnşallah 2025 yılından itibaren Kapaklı’da daha temiz bir suyla vatandaşımızı buluşturacağız” dedi.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Geleneksel hale getirilen ve bu yıl 19’uncusu düzenlenen Sünnet Şöleni, Kapaklı Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Erenler Cem Evi tarafından Aşure Günü ve Kerbela Şehitlerini Anma Etkinliği düzenlendi.

1 ay önce Siyaset Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkan Adaylığını açıklayan Burak Kurtuldu, “Adaletin savunucu olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman savunucusu olacağız. Haksızlıklar karşısında sessiz kalmayacak Atatürk’ün devrimleri ışığında mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

1 ay önce Kapaklı Haberleri

74 Bilgin Petshop 2, Kapaklı’da düzenlenen açılış töreniyle vatandaşların hizmetine açıldı.

1 ay önce Gündem Haberleri

Tekirdağ genelinde çıkan büyük çaplı yangınlara Tekirdağ Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Çorlu Çevik Kuvvet Grup Amirliği kuvvesinde bulunan TOMA ve tecrübeli personelden oluşan TİM ile destek verildi.

1 ay önce Gündem Haberleri

Yeni açılan Namık Kemal Üniversitesi, Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi’nin yolları hakkında açıklamada bulunan Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Cavit Kartal, “olarak Namık Kemal Üniversitesi, Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi’nin açılışı ve faaliyet içinde olması beni ne kadar memnun etse de yollarının içler acısı, sinir bozucu durumu beni çok derinden üzmektedir” dedi.