3 hafta önce Gündem Haberleri

8. Çerkezköy Endüstriyel Fuarına katılım gösterecek olan firmaların fuarda yer alacağı stantların belirlenmesi için kura çekimi gerçekleştirildi.

3 hafta önce Eğitim Haberleri

Yıldızkent Ortaokulu Türkçe Öğretmeni ve Yazar Erkin Saçar, yazmış olduğu iki kitabı Kapaklı ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürüne takdim etti.

3 hafta önce Tekirdağ Haberleri

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin azim ve kararlılıkla yürüttüğü kurtuluş mücadelesinin de bir simgesidir” dedi.

3 hafta önce Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacak.

3 hafta önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda, “Al bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır” dedi.

3 hafta önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal tarafından Kapaklı’da yapımı planlanan diş hastanesinin arazisinde inceleme yapıldı.

3 hafta önce Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Çorlu’da düzenlenen ‘Zıpkın 21’ operasyonunda aranan 12 kişi yakalandı.

3 hafta önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da elektrikli bisiklete binen 4 çocuğun tehlikeli yolculuğu vatandaşların objektifine yansıdı.

3 hafta önce Siyaset Haberleri

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kapaklı’nın çeşitli bölgelerine Türk Bayrağı asılırken Karaağaç Mahallesine asılmadığını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, “Yerel yönetim adil ve eşit değil” dedi.

3 hafta önce Kapaklı Haberleri

Kapaklı Belediyesi sosyal medya hesabında paylaşılan "Kazak Gölü’nden hepimize bir mesaj var!" isimli kısa video, binlerce kişi tarafından izlendi. Belediyenin vatandaşlara eleştiride bulunduğu videoya, vatandaşlar tarafından çok sayıda eleştiri yorumu yapıldı.